089680508
C&O Travel Disneyland Content Verblijf en entree
+3289680508

Magisch verblijf en entree Disneyland

Onze Disney experts komen regelmatig in Disneyland Resort Paris. Met hun eigen ervaring op zak, voorzien zij u van het optimale advies voor uw verblijf. Met meer dan 50 attracties is het onmogelijk alles in één dag te zien. Afhankelijk van uw reisperiode en budget zullen wij samen met u het optimale pakket incl. entree en eventueel overnachting samenstellen.

Bij C&O Travel profiteert u van pakket voordeel. Indien u een arrangement incl. hotel en entree boekt, zorgen wij voor de beste prijs!

Bij de meeste van onze hotels parkeert u gratis uw auto en reist u vervolgens heel gemakkelijk met de gratis shuttle serivce naar de entree van de Disneyland Parijs thema parken.

Hotel en verblijfpakket vertrouwd boeken!

C&O Travel is officieel partner van Disneyland en bezit alle Belgische kwaliteitslabels van de brancheorganisatie VVR. U boekt bij C&O Travel gemakkelijk online uw arrangement. Wij hebben conform voorwaarden vergund reisbureau leverplicht aan onze klant. Hiermee bent u altijd zeker van uw verblijf en toegang.

Verblijf en entree pakketten promoties

Verblijf en entree pakketten promoties

Bekijk hier al onze inkom verblijfpromoties met voordelen als:

  • Gratis e-book
  • Kortings vouchers Restaurants Disney Village
  • Partnerhotels binnen het Disneyland Parijs resort
  • De beste prijzen 
  • 1, 2, 3 of 4 dagen entree
»» Meer informatie: Verblijf en entree aanbod

Gemakkelijk betalen met aanbetaling.

Bij C&O Travel betaalt u heel gemakkelijk online via Bancontact, PayPal, creditcard of een bankoverboeking naar ons Belgisch ING IBAN nummer.
Boek uw verblijf nu ook online met een aanbetaling (25% van het totale boekingsbedrag) en betaal het resterende bedrag 4 weken voor uw reisdatum. Deze manier van betalen is optioneel (betaling in één keer blijft mogelijk) en alleen geldig voor entreekaarten arrangementen vanaf € 500,00 met boekdatum minimaal 4 weken vóór verblijfdatum. Indien u wenst van deze optie gebruik te maken, gelieve dit in het opmerkingen veld bij uw boeking te vermelden.

Verblijf in de buurt van het Disneyland resort

U kunt uw magisch bezoek aan Disneyland verblijven in een eigen Disneyland hotel, een partner hotel gelegen binnen het Disney resort of een hotel in de buurt van het Disneyland Parijs resort.

In de meeste periodes van het jaar zijn partner hotels binnen het Disneyland resort gunstig in prijs en nauwelijks duurder als hotels in de buurt van de themaparken. In hoogseizoen periodes zijn de prijsverschillen hoog en is het zinvol een hotel in de buurt van Disneyland te boeken.

Ontdek de beste verblijfprijzen

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + inkomtickets) via alle promoties op deze site.
Klik op 'Promotie verblijf en entreekaarten', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin u een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van uw reisgezelschap in om de verblijfprijzen te bekijken.