089680508
C&O Travel Disneyland Content Routebeschrijving
+3289680508

Routebeschrijving voor uw reis naar Disneyland

Plan vooraf goed uw reis naar Disneyland Parijs en bereidt u goed voor met ons gratis Disney E-Book zodat u verzekerd bent van een geslaagd en relaxed verblijf in uw droompark.
Zorg ervoor dat u een hotel binnen Disneyland boekt met gratis parking en ook gratis hotelshuttle bus verbinding naar de hoofdingang van de themaparken. 
Zo rijdt u via de routebeschrijving met uw auto relaxed binnen 4 a 5 uurtjes reistijd naar het mooiste attractiepark ter wereld.

Routebeschrijving

Disneyland is te bereiken via verschillende manieren, zo is het vanuit België met de auto een korte reis maar bestaat er ook de optie om met de trein of het vliegtuig te reizen.

Auto

U ontvangt van ons een hotelvoucher waar het adres van uw geboekte hotel vermeld staat. Dit adres voert u in op uw routebeschrijving zodat u precies weet waar uw hotel zich bevindt. De auto kunt u op de parkeerplek van het hotel parkeren, indien aangegeven worden hier extra kosten voor gevraagd.

Heeft u enkel inkomtickets gekocht? Geen enkel probleem, u kunt het beste navigeren naar Disneyland Paris. Bij aankomst staat er op de borden vermeld welke kant u op moet om de parkeerplaats van Disneyland te bereiken. De kosten van de parkeerplek bedragen €30,00 per dag.

Trein

Het is ook mogelijk om met de trein naar Disneyland te reizen. Het station waar u naar toe dient te reizen is station Marné La Vallee. Vanuit dit station kunt u een shuttlebus nemen naar uw gewenste hotel of neemt u een taxi naar u gewenste bestemming. U kunt de routebeschrijving van uw treinverbinding raadplegen voor actuele tijden.

Vliegtuig

Reist u met het vliegtuig? Dan kunt u naar de vliegvelden Charles de Gaulle (CDG) of Orly (ORY) vliegen. Vanaf hier is het mogelijk de Magical Shuttle te boeken, deze shuttle brengt u tot aan uw hotel. Deze service is ook beschikbaar om u weer terug te brengen naar het vliegveld. Het is raadzaam de shuttlebus op voorhand te boeken via telefoonnummer: 078 15 60 28 of via deze link.

Extra informatie voor uw reis naar Disneyland

Met de routebeschrijving komt u eenvoudig tot uw bestemming. Om uw verblijf zo relaxed en geslaagd mogelijk te maken hebben wij nog enkele belangrijke informatie voor u.

Check-in

Inchecken is in de meeste hotels mogelijk vanaf 15:00 uur. Op uw hotelvoucher vindt u het exacte incheck tijdstip terug en tevens de adresgegevens voor uw routebeschrijving. In alle hotels is het mogelijk om gedurende de hele avond in te checken. Zo heeft u al de mogelijkheid om de parken overdag te bezoeken. Als u vroeg bij het hotel arriveert en uw kamer is nog niet gereed mag u de bagage stallen in een bagagedepot. Het is per hotel verschillend of hier extra kosten voor worden berekend. Uitcheck in alle hotels is altijd voor 11:00 uur. U kunt gedurende uw vertrekdag de auto op de parkeerplek laten staan en uw bagage in het bagagedepot laten zetten.

Shuttlebus

Bij de meeste partnerhotels op onze website is het mogelijk de Disney parken te bereiken met de gratis Disney shuttlebus. De actuele tijden vindt u bij de receptie van uw hotel. Bij de informatie van uw gewenste hotel vindt u of de shuttlebus is inbegrepen. Indien u graag het park met uw eigen auto wilt bezoeken kunt u aan de receptie de routebeschrijving opvragen.

Parkeren bij Disneyland

Indien u ervoor gekozen heeft om een hotel te boeken zonder gratis shuttleservice naar de parken kunt u bij disneyland parkeren. De kosten voor een dagticket zijn €30,00 per auto per dag. Deze parkeerkosten betaalt u ter plekke bij de ingang van de parkeerplaats. U kunt uw routebeschrijving het beste instellen op het Disneyland Park. Ter plekke staan er een tal van borden aangegeven die u de weg wijzen naar de ingang van de parken.