089-772139
Menu
C&O Travel Disneyland Content Informatie Disneyland
+3289772139

Informatie en handige tips voor een geslaagd verblijf in Disneyland

Disneyland is zonder twijfel één van de favoriete bestemmingen voor kinderen en volwassenen. Een bezoek aan de Disney parken is een magische en onvergetelijke beleving. Doordat er zoveel te beleven is binnen het Disney Resort is het zelfs voor ouderen een fantastische belevenis.

Toon meer
Toon minder

In het Disneyland® Park komt de magie echt tot leven en in het Walt Disney Studios® Park ontmoet u de magie van entertainment in een wereld van films. Breng een bezoek aan Disney Village® waar plezier en entertainment dag en nacht centraal staan. Droom weg in één van de met magie gevulde Disney® Hotels of geniet van alle gemakken in de zorgvuldig geselecteerde Disney Partner Hotels binnen het Disneyland Resort. Deze hotels beschikken allen over een snelle gratis shuttle verbinding naar de ingangen van de parken. Zo bent u maar 10 minuten verwijdert van de magie. Reis naar een land waar magie en fantasie centraal staan en ontdek een vakantiebestemming als geen ander. De magie is dichterbij dan u denkt!

Aanbiedingen hotels Disneyland hotels

Welk hotel kies ik voor mijn verblijf?

Onze Disney Experts informeren u graag over het brede aanbod aan hotels. Er zijn 4 categoriën:

  • Officiële Disney hotels binnen het Disney resort
  • Disney partnerhotels binnen het Disney resort
  • Partnerhotels binnen het Disneyland Parijs resort
  • Hotels in de nabije omgeving, net buiten het Disney resort
  • Campings en Bungalowparken
»» Meer informatie: Aanbod hotels
Aanbiedingen tickets Disneyland Parijs

WELKE TICKETCATEGORIE KIES IK?

Bij Disneyland zijn er 4 verschillende soorten ticket categoriën.

  • 1 dag 1 park
  • 1 dag 2 parken
  • 2 dagen 2 parken
  • 3 dagen 2 parken
  • 4 dagen 2 parken
»» Meer informatie: Aanbod inkomtickets

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een geslaagd verblijf, hebben onze Disney experts enkele handige tips met meer informatie voor u op een rijtje gezet.

Hoe maak ik een boeking?

Via onze website kunt u uw eigen arrangement samenstellen. Zo kiest u makkelijk zelf welk hotel u wenst, hoeveel dagen u de parken wilt bezoeken en hoeveel nachten u wenst te overnachten. Aan de hand van uw ingevoerde informatie wordt er een op maat gemaakt arrangement samengesteld en komt u in onze boekingsprocedure. Meer informatie over het maken van een boeking vindt u hier.

Openingstijden

Beide Disneyland parken zijn het gehele jaar geopend. De openingstijden worden enkele maanden op voorhand gecommuniceerd. Wij raden u wel aan de website van Disneyland in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen. Voor meer informatie met betrekking tot openingstijden klikt u hier.

Informatie voor baby's

Ook de allerkleinste willen genieten van alle magie die Disneyland te bieden heeft. Speciaal voor de allerkleinste hebben wij hier alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet.

Informatie voor bezoekers met een beperking

Bezoekers met een beperking genieten net zo optimaal van alle magie, emoties en avonturen als alle andere bezoekers. Bij de meeste attracties is alles aangepast zodat ook onze gasten met een beperking van de attracties kunnen genieten. In andere gevallen zijn er speciale toegangsprocedures ingevoerd. Wij raden u aan om de Cast member bij de attractie te raadplegen voor hulp. Meer informatie vindt u hier.

Buggy & Rolstoelverhuur

In beide parken zijn er Buggy's en rolstoelen te huur. Let wel op, deze kunnen helaas niet op voorhand gereserveerd worden. Deze dienst is erg populair waardoor wij u aanraden dit direct als het park opent te regelen. Het kan zijn dat er een eventuele borg betaald moet worden, u kunt ter plaatse naar de voorwaarden vragen.

Disneyland Paris app

Een hele handige tip van onze Disney experts. U kunt de Disneyland Paris app gratis downloaden. Deze app toont actuele wachttijden, interactieve plattegronden en nog veel meer. Meer informatie vindt u hier.

Animal care center

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de parken. Blindengeleidehonden of hulphonden daarintegen wel met uitzondering. Uiteraard kunt u uw huisdieren wel meenemen naar Disney, u kunt uw huisdier achterlaten bij het Animal Care Center. Het Animal Care Center is gelegen aan het einde van de grote parkeerplaats. Uw huisdier wordt tijdens uw bezoek aan de parken voorzien van water en voedsel, uitlaten dient u zelf te doen. Het Animal Care Center kan helaas niet op voorhand gereserveerd worden.