089680508
+3289680508

Slenter door de boetiekjes en restaurants in Disney Village

Disney Village is het uitgaanscentrum van Disneyland Parijs en bevindt zich tussen het park en de Disney-Hotel. Disney Village is vrij toegankelijk, u hebt dus geen ticket nodig om dit gebied van Disneyland Parijs te bezoeken. Disney Village biedt volop shoppingsmogelijkheden, restaurants, bars en bioscopen. Bovendien vindt hier de grootste diner-show ter wereld plaats. Disney Village bestaat; uit een hoofdstraat en verschillende kleine straatjes, waarvan u een prachtig uitzicht hebt op het Disney Lake.

Ontspannen en genieten in Disney Village

In 1992 is Disney Village onder de naam “Festival Disney” geopend. Door de jaren heen is Disney Village flink uitgebreid en was er steeds meer te doen voor het publiek. Het aanbod aan winkels, restaurants en gratis evenementen stijgt ieder jaar. Disney Village ligt op enkele minuten loopafstand van de hotels en in de zomer worden hier vaak verschillende wateractiviteiten aangeboden op Lake Disney.

Restaurants & Bars

Na een lange dag rondlopen in het park is het tijd om lekker met de voetjes omhoog te gaan en de honger te stillen. In Disney Village vindt u een groot aantal restaurants met verschillende gerechten in verschillende prijscategorieën. De restaurants zijn langer open dan het Disney park, zodat u ontspannen kan eten zonder iets te hoeven missen.

De volgende restaurants in Disney Village hebben Counterservice: McDonalds, Starbucks Coffee, New York Style Sandwiches, Earl of Sandwich en Vapiano.

In de restaurants: Cafe Mickey, König Ludwigs Castle, The Steakhouse , Annettes Diner, Planet Hollywood, Rainforest Cafe und La Grange kunt u á la Carte gerechten bestellen, waarbij er tafelbediening aanwezig is. Cafe Mickey biedt daarnaast ook ontbijt, middag- en avondeten met Disneyfiguren aan. Bij bovenstaande restaurants is het aanbevolen om vooraf te reserveren, met uitzondering van Annettes Diner, Planet Hollywood en Rainforest Cafe, deze restaurants nemen geen reserveringen aan (slechts walk-Ins).

U bent van harte uitgenodigd om na het avondeten nog te ontspannen en een drankje te nuttigen. Dit kan bijvoorbeeld In de Sports Bar (met live-sport op groot beeldscherm), Bully Bobs Country Western Saloon (met live Musik) of King Ludwigs bar.

Alle bars in Disney Village hebben gratis entree, er is genoeg keus om de avond voor ieder budget stijlvol met een drankje te laten eindigen.

Winkels en boetiekjes in Disney Village

Naast de grote winkels zoals Disney Store en World of Disney, zijn er in Disney Village ook kleinere winkels en boetiekjes met een speciaal assortiment. Bekijk de nieuwste kleding met een magisch tintje bij Disney Fashion, ontdek prachtige beeldhouwwerken, schilderijen en verzamelobjecten bij de Disney Gallery, koop het nieuwste speelgoed van World of Toys of neem ‘werelds beroemdste stenen mee naar huis in de Lego Store.

PanoraMagique

Een adembenemend uitzicht over Disneyland Parijs. Sinds 2005 hebben de bezoekers van Disneyland Parijs de mogelijkheid om het resort op 100 meter hoogte te bewonderen. De firma Aerophile S.A brengt met hun luchtballonnen PanoraMagique in Disney Village. Deze luchtballonen zijn de grootste van de wereld en er kunnen 30 personen per vlucht mee. Disneyland Parijs is niet de enige met een soortgelijke attractie, Walt Disney World Resort in Florida heeft een soortgelijke luchtballon von Aerophile S.A. in Downtown Disney.